De balpen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Geproduceerd in Europa.

Balpennen zijn en blijven nog steeds het meest effectief op reclamegebied. Door de lange levensduur blijft uw logo of reclametekst jarenlang beschikbaar tegen minimale kosten. Want zeg nou zelf, wie schrijft er nog een balpen helemaal leeg?

Balpennen hebben de eigenschap om overal rond te zwerven. Door gebruik te maken van een balpen met opdruk van uw reclame en logo, zorgt u ervoor dat uw merkbekendheid sterk toeneemt.

Start vandaag nog met goedkoop maar doeltreffende reclame te maken en vul het formulier hieronder in. Wij sturen u dan met voorrang een offerte.

Details:

Comfortabel schrijvende balpen met kunststof jumbo vulling. Verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties en uiterst scherp geprijsd.

Afmetingen: Ø10 x 133 mm. Drukoppervlak: 25×45 mm

    Ontstaan van de balpen.

    De balpen om mee op papier te schrijven is uitgevonden door de Hongaarse journalist László Bíró. Hij was gefrustreerd door de tijd die hij verspilde met het veelvuldig vullen van zijn vulpen. Ook de vlekken en krassen op het papier irriteerde hem mateloos. Hij besloot een pen te ontwikkelen die hieraan een einde maakte.

    Bij het bezoek aan een drukkerij, zag hij dat de bij het drukprocedé gebruikte drukinkt zeer snel en zonder uitlopen opdroogde.  Hierdoor bleef het papier vlekkeloos. Deze inkt had echter een zeer hoge stroperigheid en was daardoor onbruikbaar in een gewone vulpen. Om toch deze inkt te kunnen gebruiken, bedacht hij een nieuw type pen. Hij deed dit door een kogeltje te plaatsen aan het uiteinde van de pen. Dit kogeltje draait tijdens het schrijven en laat daarbij een inktspoor achter op het papier. Tevens sluit dit kogeltje het inktreservoir af van de buitenlucht. Zo werd uitdroging en lekkage vermeden.