Markeerstift Like

Markeerstift in de vorm van de welbekende ‘like’. De vingers dienen als verschillende kleuren markeerstiften en kunnen stuk voor stuk uit de hand worden gehaald. De markeerstiften helpen u bij het arceren van belangrijke stukken tekst. Full colour digitale print.

Markeerstift mens

Poppetje met markeerstiften met fluoriserende kleuren. De benen, handen en het hoofdje zijn markeerstiften die uit het poppetje kunnen worden gehaald. Full colour digitale print.

Markeerstift hand

Tekstmarker in de vorm van een hand met vijf schrijfkleuren. Laat het bedrukken met full colour digitale print. Materiaal is PS/PP.

Markeerstift puck

Ronde Toppoint designed tekstmarker met drie schrijfkleuren. Groot drukoppervlak op het witte gedeelte. Bedrukking ook mogelijk via digitaal druk of met een doming.

Markeerstift driehoek

Driehoekige tekstmarker met 3 schrijfkleuren. Groot drukoppervlak aan beide zijden. Ideaal voor digitale druk, bijvoorbeeld in full colour of middels een doming.

Markeerstift bloem

Ronde frosty tekstmarker met 5 schrijfkleuren. Groot drukoppervlak. ABS Materiaal. Full colour digitale print.

Markeerstift drop

Leuke Toppoint designed tekstmarker met vijf verschillende schrijfkleuren. Opdruk op de houder. Full colour digitale print.

Markeerstift spuit

Transparante injectie tekstmarker. Kleur geeft schrijfkleur aan.

Markeerstift spinner

Fidget spinner inclusief highlighter! De Fidget Spinner is een leuke gadget waarmee je alle stress van je af spint. Het heeft hetzelfde principe als een stressbal en houdt je handen bezig.

Tekstmarker met clip

Slanke markeerstift met clip. De gekleurde details geven de schrijfkleur aan. Verkrijgbaar in wit en zwart.

Tekstmarker mini

Mini markeerstift. De gekleurde details geven de schrijfkleur aan. Verkrijgbaar in wit en zwart.

Tekstmarker basic

Basic markeerstift. De gekleurde details geven de schrijfkleur aan. Verkrijgbaar in wit en zwart.