Who are we?

We are gifted people!

RedKey is al ruim 20 jaar toonaangevend op het gebied van custom-made premiums en relatiegeschenken. Voor onze klanten bedenken, ontwerpen en leveren wij een totaalpakket op dit gebied.

RedKey is begonnen als leverancier voor de direct-marketing- en postorderindustrie. Voornamelijk werden sierraden, huishoudelijke artikelen en tassen geïmporteerd uit China en andere landen in het verre oosten. Grote aantallen, zonder specifieke branding vonden hun weg naar onze klanten over de hele wereld. Frequente bezoeken aan fabrieken, beurzen en agenten in het verre oosten zorgden voor een enorme database van leveranciers met een nog groter productaanbod.

Zonder de roots te vergeten, is RedKey zich al snel gaan specialiseren op het gebied van custom made premiums. Door kennis van productietechnieken gecombineerd met de benodigde marketingervaring was RedKey al snel in staat succesvolle premiums te ontwikkelen voor een breed scala aan klanten. De opening van een eigen kantoor in Hong Kong maakte het mogelijk een persoonlijk contact met de producenten te onderhouden. Natuurlijk zorgt de Hong Kong vestiging ook voor het noodzakelijk toezicht op kwaliteit en levertijd.

Door ontwikkelingen op de markt, en omdat het reclamevak per definitie hectisch is, heeft RedKey de service uitgebreid met premiums en relatiegeschenken welke op korte termijn en in relatief kleine aantallen leverbaar zijn. Hiervoor zijn een klein aantal gerenommeerde grossiers geselecteerd in Europa op basis van voorraadposities, kwaliteit, prijsniveau en levertijden.

Anno 2018 is RedKey nog steeds uw totaalleverancier op het gebied van premiums, relatiegeschenken, promotioneel textiel en bedrijfskleding.